Sizde benim gibi bir Temmuz sabahı uyanıp artık gidecek bir okulunuzun olmadığının farkına mı vardınız? Üniversiteyi bitirdiğiniz sene tüm Dünya'da ekonomik kriz mi çıktı? Artık bir yetişkin olduğunuzu kanıtlamak istiyorsunuz ama elinizde ekonomik özgürlüğünüz mü yok?

İşteeee bende aynı sorunlar yaşamaktayım ve bu sorunlara çözüm aramaktayım :)

12 Şubat 2010 Cuma

Yılan

Çin Falı Yılan Özellikleri

Ateş Elementi   |   Güney-Güney Doğu Yönü Gizemli ve zeki yılanlar çin falı sıralamasında altıncı sırada yer alıyor.Kendilerine özgü harika bir stile sahipdirler.Özgürlüklerine düşkündürler ve asla başkalarının onlar hakkında ne düşüneceğini önemsemezler.

Yılanlar bilge insanlardır kitap , müzik ve sinema onların en başlıca hobileridir.Kalite onların göbek adıdır.Parayı asla önemsemezler ve çok cömertler.

Analitik ve felsefe yönden çok erdemlidirler bu yüzden çok rahat ve sakin görünürler onlar için birileriyle tartışmak gereksizdir ve çözüm olarak görmezden gelebilirler.


Aşk hayatında yılanlar genel olarak kovalayan ve şehvetli olan taraf olurlar.Kendilerince yüksek standartları vardır ve partnerlerinden de bunu beklerler.Aşk hayatı için ne kadar istekli olsalarda daima şüphecidirler ve gizemli hayatlarından kimseye bahsetmezler.

Yılanlar genelde ilk olarak ne yaptıklarını farketmezler bazen fevri davranışlarının sonuçlarını farkında varamazlar.Asla ani bir kararlar intikam almaya kalkışmazlar sinsice beklerler ve en iyi zaman ve fırsat ile sizden intikamlarını alırlar asla bir yılana verdiğiniz sözü tutmamazlık etmeyin.
Yılan Burcunun Özellikleri
Element :   Ateş
Yön :  Güney-Güney Doğu
Renk :  Buz Mavisi
Kutup :  Yin
Taş :  Opal
Uğurlu Sayı:  3
Burç Sırası:   Altıncı
Uğurlu Mevsim :   Yaz
Uğurlu Ay:   Mayıs
Dost Burçlar:   Öküz , Horoz
Düşman Burç:   Domuz
Zodiak Falında Karşılığı:   Boğa
Yılan Burcunun Özellikleri
İyi Yönleriniz: ince,anlayışlı,zeki,tedbirli,akıllı merhametli,yaratıcı
Kötü Yönleriniz: Şüpheci,yalan, manipülatif, boş, zararlı, iyelik
Yılan Burcu Ünlüleri
Charlie Sheen Mickey Rourke Martin Luther King Jr. Oprah Winfrey Stephen Hawking.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder