Sizde benim gibi bir Temmuz sabahı uyanıp artık gidecek bir okulunuzun olmadığının farkına mı vardınız? Üniversiteyi bitirdiğiniz sene tüm Dünya'da ekonomik kriz mi çıktı? Artık bir yetişkin olduğunuzu kanıtlamak istiyorsunuz ama elinizde ekonomik özgürlüğünüz mü yok?

İşteeee bende aynı sorunlar yaşamaktayım ve bu sorunlara çözüm aramaktayım :)

12 Şubat 2010 Cuma

Tavşan

Çin Falı Tavşan Özellikleri

Tahta Elementi   |   Doğu Yönü Tavşan burcu ne kadar şanslı bir burç olsada çin falı sırasında dördüncü sırada yer almaktadır.

Tavşan burçları muhteşem özelliklere sahiptirler; nazik,yufka yürekli,güzelliğe ve iyiliğe karşılık veren insanlardır.Onların diplomatik yönlenleri insanlar çok iyi anlaşmalarını sağlar.

Genellikle tavşan burcu uyumlu ve sevecendirler fakat eleştirilere karşı çok duyarlıdırlar.

Sosyal ortamda genellikle ev sahibi olmayı ve insanlara birşeyler sunmayı severler.Bunun yanı sıra çok iyi bir sırdaş ve dostdurlar ne zaman bir tavsiyeye ihtiyaç duysanız tavşan burcu yanınızda olacaktır.

Tavşanın ne düşündüğünü asla bilemezsiniz, duygularını asla belli etmezler ve bu sayede durumları kendi lehlerine çevirmeyi başarırlar.İyi bir öğrenci ve pazarlamacıdırlar , ucuz olan bir şeyi pahaliya satabilirler ve pahalı birşeyi ucuza alabilirler.

Her ne kadar ılımlı görünsede tavşan her zaman öncelikle olarak kendi ihtiyaçlarını düşünür.Onun rahatlığı ve kendi güvenceleri başkalarınınkinden önce gelir bu yüzden bencillği sayesinde etrafındaki insanları kaybedebilir.
Tavşan Burcunun Özellikleri
Element :   Tahta
Yön :  Doğu
Renk :  Turkuaz
Kutup :  Yin
Taş :  Elmas
Uğurlu Sayı:  4
Burç Sırası:   Dördüncü
Uğurlu Mevsim :   Bahar
Uğurlu Ay:   Mart
Dost Burçlar:   Keçi , Domuz
Düşman Burç:   Horoz
Zodiak Falında Karşılığı:   Balık
Tavşan Burcunun Özellikleri
İyi Yönleriniz: Duyarlı,zeki,uysal,düşünceli,rafine akıllı
Kötü Yönleriniz: Telaşlı,kurnaz,çıkarcı
Tavşan Burcu Ünlüleri
Drew Barrymore Nicolas Cage Kate Winslet Brad Pitt Sting

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder