Sizde benim gibi bir Temmuz sabahı uyanıp artık gidecek bir okulunuzun olmadığının farkına mı vardınız? Üniversiteyi bitirdiğiniz sene tüm Dünya'da ekonomik kriz mi çıktı? Artık bir yetişkin olduğunuzu kanıtlamak istiyorsunuz ama elinizde ekonomik özgürlüğünüz mü yok?

İşteeee bende aynı sorunlar yaşamaktayım ve bu sorunlara çözüm aramaktayım :)

12 Şubat 2010 Cuma

Horoz

Çin Falı Horoz Özellikleri

Metal Elementi   |   Batı Yönü Genelde yanlış anlaşılan Horoz burcu çin astrolojisinde onuncu sırada yer almaktadır.Çok karışık bir kişiliğe sahiptirler, genelde girişken ve kendilerindne emin görünürler , bazıları güçlü bazıları gizemli bazıları da cok sessizdir.Kimi zaman da çok agresif olurlar. İnsanlarla ilişkileri uç noktalardadır ya sizin en iyi dostunuz olucaklar ya da sizin en kötü kabusunuz.

Hayata bir resim olarak bakar horoz , bu yüzden de daima umut doludur ve başarıya açtır.Resimdeki kareler yerlerine oturmadan önce hemen plan yapar ve bu düzenli yaşamıyla başarıya ulaşır.

Horoz dar görüşlü biri olmasının yanında başkaları için asla kötülük düşünmez , daima kalbinden ve aklından iyilik geçer. Horoz iş hayatında da çok iyi bir çalışandır çünkü kısıtlı imkanlarla bile size dünyaları sunabilir.

Horoz kendi düşüncelerinin doğru olduğuna körü körüne bağlıdır bu yüzden de başkalarının da onun gibi düşünmesi konusunda inatçıdır.Tartışmaktan asla çekinmedikleri için genelde insanları yola getirmek için tartışırlar.Açık sözlü ve dürüstdürler bu yüzden asla bir diplomatik girişim çabasında bulunmazlar.
Horoz Burcunun Özellikleri
Element :   Metal
Yön :  Batı
Renk :  Mor
Kutup :  Sitrin
Taş :  6
Uğurlu Sayı:  Onuncu
Burç Sırası:   Sonbahar
Uğurlu Mevsim :   Eylül
Uğurlu Ay:   Öküz
Dost Burçlar:   Yılan , Tavşan
Düşman Burç:   Başak
Zodiak Falında Karşılığı:  
Horoz Burcunun Özellikleri
İyi Yönleriniz: Cesur,tutkulu,koruyucu,çalışkan,sorumlu esnek,mükemmeliyetçi
Kötü Yönleriniz: Inatçı,kör,kendini beğenmiş,kaba,sabırsız,saldırgan,otoriter
Horoz Burcu Ünlüleri
Steve Martin Larry King Joan Rivers Catherine Zeta-Jones Daniel Day Lewis.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder