Sizde benim gibi bir Temmuz sabahı uyanıp artık gidecek bir okulunuzun olmadığının farkına mı vardınız? Üniversiteyi bitirdiğiniz sene tüm Dünya'da ekonomik kriz mi çıktı? Artık bir yetişkin olduğunuzu kanıtlamak istiyorsunuz ama elinizde ekonomik özgürlüğünüz mü yok?

İşteeee bende aynı sorunlar yaşamaktayım ve bu sorunlara çözüm aramaktayım :)

12 Şubat 2010 Cuma

2010 'da Burçları neler bekliyor

2010  KAPLAN   Yılında  Çin  Burcunuz  Neler  Gösteriyor ?

      Fare Yılında Doğanlar :Düşüncesizce serüvenlere atılmak ve risk almak zamanı değildir. Fare yılı doğumlu kişiler hırslarını ve arzularını frenlemek ve sınırlamak zorundadır.  Yolculuklar için olumlu bir zamandır. Bunlardan ortaya yararlı sonuçlar çıkacaktır.

       Öküz Yılında Doğanlar : Başınızın dikine yürüme zamanı değildir. Öküz yılı doğumlular için ev ve iş hayatında bazı sorunlar ve rahatsız edici sonuçlar çıkabilir. Her şey karşın sabırlı ve doğuştan gelen azimleri nedeniyle zor bir yıl da olsa zarar görmeden atlatacaktır.

     Kaplan Yılında Doğanlar : Kaplan yılında doğan kişiler Öküz yılının bitmesini iple çekmişlerdi ! Daha enerjik, başarılı ve girişimci olacakları bir sene yaşayacaklar. Onlar için olası sorun aşırı para harcama meylidir. Çok savurgan ve müsrif olmaya karşı dikkatli davranmalıdır.

     Tavşan Yılında Doğanlar :  İlerleme planlarınızı ve hedeflerinizi vitese takma zamanıdır. Elinizdekileri korumak ve risklere girmemek için her şeyi iki defa düşünmeden adım atmayın !

     Ejderha Yılında Doğanlar  : Yeni bir yol çizmek ve hedef belirlemek için olumlu bir yıl sayılır. Ortaya çıkacak güçlükler ilişkilerde ve sosyal temaslarda olabilir. Bu yıl her konuda olumlu davranmaya ve pozitif düşünmeye çalışın.

     Yılan Yılında Doğanlar : Para kazanmak, kazanılanı korumak ve bir yol çizmek için iyi bir yıl olabilir. Yine de projeleri mümkün olduğunca garantili olanlardan seçmelisiniz.

     At Yılında Doğanlar : At yılında doğanlar için olumlu ve faydalı bir sene sayılır. Yine de her şeyi garanti altında tutarak yelkenleri açmalısınız. Rüzgar fırtınaya dönüştüğünde zarar görmeden bir limana sığınmak gerekebilir ! Zaman çok değişkendir ve yoğun baskılar gelebilir.

     Koyun Yılında Doğanlar  : Çok ilginç ve yoğun bir yıl gözüküyor. Her şey çarpıcı biçimde gelişebilir ve sizi şaşkınlıklara düşürebilir. Soğukkanlı olmanız ve başarıları abartmamanız gerekiyor.

     Maymun Yılında Doğanlar  : Maymun yılında doğanlar için en iyi yıllardan bir tanesi sayılmaz. Çok dikkatli, sakin ve temkinli davranmakta yarar vardır. Daima düşük risk ile çalışmayı seçmelisiniz.
 
     Horoz Yılında Doğanlar  : Abartılı planlar yapmak ve yerine getirilmesi zor sözler vermek sakıncalıdır. Daha sakin ve yapılabilir girişimler tercih edilmelidir. Projeler için karar vermekte zorlanmayın. Emeklerinizin karşılıklarını alacaksınız.

     Köpek Yılında Doğanlar :  Aşk ve romantizm için mükemmel bir yıl olacaktır. Geçmiş yılın gayretleri ve enerjileri karşılıklarını bu sene verecektir. Çok yoğun ve faal olacağınız bir yıl yaşayacaksınız.

     Domuz Yılında Doğanlar :  Domuz yılında doğan kişiler için zor bir sene olacaktır. Başlarını öne alıp düşünmeden harekete geçmek ve projeler uygulamak  sakıncalıdır. Yine de yolunuza biraz talih çıkabilir ve yılı kurtarmanızı sağlayabilir.



KOÇ
KARİYER-PARA
**
2010 yılı ilk ayları kariyer konusunda oldukça zorlu kararların alınabileceği zamanlar. Yılın yarısından itibaren Jüpiter geçişi ile son derece şanslı döneme giriyorsunuz. Ani atılımlar yapabilirsiniz, hayallerinizi gerçekleştirmek için hızlı kararlar almak isterken abartıya kaçmayınız. Ortaklıklarınız var ise bir takım sorunları yasal olarak çözmekte zorlanabilirsiniz.
AŞK
**
Satürn geçişi nedeniyle aşk ve birliktelikler konusunda önemli bitişler ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Köklü kararlar almanızı gerektirecek bir yıl sizi bekliyor. Bu kararları alırken zorlansanız da sonuçta ileriki dönemler için bu alanda kararlar almanız gerekli.
SAĞLIK
**
Nisan ayına kadar rutin seyir devam ederken nisan başlarında Satürn geçişi nedeniyle, sağlık konusunda daha özenli olmanız gerekiyor. Gerek yoğun temponun getirdiği yorgunluk, gerekse varsa eğer geçmişten gelen bir sağlık sorununun gündeme gelmesi ile birlikte sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Özellikle kemiklerinize ve dişlerinize özen gösterip, kilo konusunda da önlemler almalısınız.
BOĞA
KARİYER-PARA
***
Kariyer alanında çevrenizdeki dostlarınızdan veya içinde bulunduğunuz sosyal gruplardan çok olumlu destekler alabileceğiniz bir yıla giriyorsunuz. İşlerinizle ilgili çok fazla sorumluluklar üstlendiğiniz bu dönemde başkalarıyla yapacağınız ortak aktiviteler size nefes aldırabilir. Hazirandan itibaren kişisel olarak kendinizi keşfedebilir o zamana kadar farkında olmadığınız yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir, bu yeteneklerinizi bireysel anlamda paraya dönüştürebilirsiniz.
AŞK
**
Nisan ayından itibaren aşk konusunda zorlu dönemler başlayabilir, geçmişten gelen birlikteliklerinizi sorgulayıp köklü kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Bu kararlar eskidiğini hissettiğiniz birlikteliği bitirmek olabilir ya da kendinizden yaşça büyük biriyle yeni ve köklü bir başlangıç olabilir. Aşk konusunda sabrınızın sınanacağı bir yıldasınız.
SAĞLIK
*
Yaşam temponuzun yoğunluğu nedeniyle sağlık konusunda oldukça dikkatli olmalısınız. Tatile çıkamasanız bile kendinize dinlenme zamanları yaratmalısınız. Sinirleriniz gerilebilir, kendinizi sakinleştirebileceğiniz ortamlar hazırlayın. Siz de kemik ve diş yapınıza özen göstermelisiniz.
İKİZLER
KARİYER-PARA
****
Kariyer ve para konusunda 2010 sizin yılınız. Yılın ilk yarısında oldukça parlak kariyer fırsatları gündeme gelecek, başardıkça kendinize güveniniz artıyor. Kariyerdeki olumlu değişimler parasal olarak da artış sağlayacak. Yılın ilk yarısındaki parlak kariyer fırsatlarının etkisiyle ikinci yarıda farklı gruplar ve çevrelere girebilir, onların olumlu desteklerini alarak ortak aktiviteler yapabilirsiniz. Kariyer alanında hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir yıl, değerlendiriniz.
AŞK
**
Bu yıl aşk konusu gündeminizde, bu alanda sabrınız sınanabilir. Artık köklü kararlar almanız gerektiğini düşünerek seçim yapmak durumunda kalabilirsiniz. Ya bitirme veya köklü devam kararları almaya zorlanabilirsiniz.
SAĞLIK
***
Sağlıkla ilgili önemli bir sorun görünmüyor, yoğun çalışma temposu nedeniyle kısa süreli yorgunluklar olabilir, sinir sisteminize özen gösteriniz.
YENGEÇ
KARİYER-PARA
***
Bu yıl oldukça sık iş seyahatine çıkabilir, yurtdışı bağlantılı konularda oldukça önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yılın ikinci yarısındaki transit geçişler nedeniyle ani ve önemli kararlar alıp, iş değiştirme, farklı alanlarda kariyer deneyimleri kararları alabilirsiniz. Satürn geçişi nedeniyle bulunduğunuz ev ya da şehirden ayrılmak durumunda kalabilirsiniz.
AŞK
**
Kariyer planlarınız ve iş yoğunluğunun fazla olması nedeniyle aşk konularına çok zaman ayıramayabilirsiniz. Önemli bir değişim görünmüyor.
SAĞLIK
***
Genel anlamda sizin için sağlıklı bir yıl, ancak ailenizdeki yaşça sizden büyük bireylerin sağlık sorunları gündeme gelebilir, sorumluluk almanız gerekebilir.
ASLAN
KARİYER-PARA
**
Kariyeriniz rutininde seyrederken, başkaları ile yapacağınız işlerden gelir artışı sağlayabilirsiniz, bu sene özellikle ödemelerinizi dengeleme konusunda başkalarından gelen çok önemli parasal destekleriniz var. Nisan-Temmuz arasında parasal olarak zorlanabilirsiniz harcamalarınıza ve yatırımlarınıza dikkat ediniz. Eğitim, öğretim ya da öğrenim konularında atılım yapacağınız bir yıldasınız
AŞK
**
Önemli bir değişim görünmüyor, aşk konusunda rutin yaşamınız devam ediyor.
SAĞLIK
***
Olumlu yıl. Yoğun çalıştığınız için dönem dönem kısa süreli olarak enerjiniz düşebilir. Düzenli beslenme ile enerjinizi dengeleyebilirsiniz.
BAŞAK
KARİYER-PARA
***
Başkalarıyla birlikte yapacağınız ortak işlerle ilgili önemli şans ve tekliflerin yaşanacağı bir yıl. Aile bireylerinizle birlikte yeni kararlar alıp iş kurabilirsiniz. Parasal konularda bu yıl dikkatli olmanız gerekiyor. Beklediğiniz gelir artışı olmayabilir, ek olarak bazı sorumluluklar almanız da gerekebilir. Yılın ikinci yarısında ödemelerinizi rahat yapabilmeniz için dengeleyici destekleriniz var.
AŞK
***
Evlilik kararı almanız için oldukça şanslı bir yıldasınız. Evli olanlar ya da birlikteliği olanlar için de oldukça keyifli bir yıl
SAĞLIK
***
Sağlık konusunda sorunsuz bir yıl, Nisan-Temmuz arasında sorumluluklarınızın artması nedeniyle yorgun hissedebilirsiniz. Enerjinizi arttırıcı destekler alabilirsiniz.
TERAZİ
KARİYER-PARA
***
Yılın ilk yarısında iş konularında güzel gelişimler yaşayabilirsiniz. Oldukça olumlu destekleriniz var. Bu yıl kendinizi gözden geçirip eskiyi kenara bırakıp yeni bir yaşama başlama adımları atabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında güzel ortaklık teklifleri alabilirsiniz. Bu olanakları değerlendirirken bazen kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Geçmişten kalan etkileri bir kenara bırakmanız gerekiyor.
AŞK
***
Yılın ikinci yarısında evlilik kararı alabilirsiniz. Bu karar ani ve radikal biçimde olabilir. Evli veya birlikteliği olanlar için de birlikteliklerini gözden geçirme dönemleri yaşanabilir, birbirinizi bunaltmamaya özen gösteriniz.
SAĞLIK
**
Yılın ilk yarısında sağlık konuları gündeme gelebilir. Özellikle kilo konusunda özenli olmalısınız. Ağır gıdalarla beslenmemeye özen gösteriniz.
AKREP
KARİYER-PARA
***
yılın ilk yarısında özellikle yaratıcılık konularında aktiviteleriniz hızlanıyor. Yılın ikinci yarısında yaratıcılığınızın ve üretimlerinizin faydasını göreceksiniz. Çok güzel destekleriniz var. Yeni iş olanakları gündeme geliyor. Fikirlerinizin değer kazanacağı ve yoğun çalışacağınız bir döneme giriyorsunuz. Nisan-temmuz arasında arkadaşlarınızı çevrenizi sınayacağınız zamanda olacaksınız. Kim ne kadar destek anlayacaksınız.
AŞK
****
Aşk konusunda yılın ilk yarısı özellikle çok şanslı dönem, yeni bir aşkın adımlarını atabilirsiniz, birlikteliği olanlar için de yine bu dönem çocuk sahibi olmak için oldukça şanslı
SAĞLIK
*
Sağlık konusunda dikkatli olmanız gereken bir yıldasınız. Sağlığınıza gereken önemi vermediğiniz takdirde bu yıl sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle yılın ikinci yarısında kilo konusuna özen gösteriniz.
YAY
KARİYER-PARA
***
Kendinizi kariyer alanında test ettiğiniz bir yıla giriyorsunuz. Yaratıcılık alanında oldukça güzel ve üretken bir dönemde iken, tek başına çalışmanız sizin için oldukça olumlu. Bu üretimlerin sonucunu test edeceksiniz. Parasal konularda dönüşüm geçirdiğiniz bir dönemdesiniz. Eski düşünceleriniz değişiyor ve sizi yeniliğe zorluyor. Bu sene ev almayı düşünebilirsiniz, ev, yuva konularında oldukça şanslı bir yıl.
AŞK
****
Yılın ikinci yarısında aşk konularında çok güzel şanslı döneme giriyorsunuz. Ani ve radikal kararlar alıp özgürce aşk yaşayabilirsiniz. Yine çocuk sahibi olmak isteyenler için de yılın ikinci yarısı oldukça şanslı aylar.
SAĞLIK
***
Genel anlamda olumlu bir yıl. Yaratıcılığınızın ve kariyer dönüşümlerinin olduğu bu yılda çok çalıştığınız için yorulabilirsiniz. Enerji verici gıdalara yönelmeniz iyi olur.
OĞLAK
KARİYER-PARA
***
Çok çalışıp kariyer alanında dönüşüm yaşayacağınız bir yıla giriyorsunuz. Yeni şeyler öğrenme, öğrenirken yakın çevrenizdeki insanlardan da olumlu destekler alma dönemindesiniz. Yılın ikinci yarısında özellikle ailenizin çok olumlu katkıları olacak. Nisan-temmuz arasında yurtdışı işlemlerle ilgili konular gündeme gelebilir, bu alanda çözmeniz gereken konularla karşılaşabilirsiniz. Yine yılın ikinci yarısında evinizle ilgili çok olumlu değişimler olabilir.
AŞK
**
Kariyerinizle ve çalışma hayatınızla öyle yoğun ilgileneceksiniz ki aşk konusunda bir şeyler rutinliğini koruyacak.
SAĞLIK
***
Genel anlamda olumlu bir yıl. Yoğun çalışmanız nedeniyle zihniniz yorgun olabilir. Uyku düzeninize özen gösteriniz.
KOVA
KARİYER-PARA
****
Yılın ilk yarısı parasal anlamda gelirinizin artacağı oldukça şanslı dönem. Geliriniz artarken müsriflik de edebilirsiniz. Bu nedenle paranızı doğru değerlendirmek anlamında destek almanızda fayda var. Nisan-temmuz arasında resmi ödemelerinizle ilgili geçmişten gelen bazı sorunlar konular gündeme gelebilir. Yılın ikinci yarısı zihinsel aktivitelerinizin ve yaratıcılığınızın çok artacağı dönem. Kendinizi çok rahat ifade edip tanıtabileceksiniz.
AŞK
**
Önemli gelişme görünmüyor. Parasal konular ve yaratıcılık gündemde olacağından aşk konularında çok fazla yormayacaksınız kendinizi.
SAĞLIK
***
Sağlıkla ilgili önemli bir sorun görünmüyor. Yorgunluk nedeniyle enerjiniz düşebilir, olabildiğince ilaçlardan uzak durunuz. Gereksiz ilaç tüketmeyiniz. Beslenmenize özen göstererek enerjinizi yükseltebilirsiniz.
BALIK
KARİYER-PARA
****
2010 sizin yılınız, bu yılı çok iyi değerlendiriniz. Oldukça şanslı değişimler yaşama zamanınıza giriyorsunuz. Yılın ilk yarısında çok önemli fırsatlar yakalayacaksınız. Her konuda şansınız artıyor. Yılın ikinci yarısında parasal konularda çok güzel değişimleriniz var. Resmi ödemelerle ilgili konularda zorlandığınız bu dönemde çok önemli çözüm fırsatları yakalayabilirsiniz. Bu şanslı yılı doğru değerlendiriniz.
AŞK
**
Özellikle nisan-temmuz arasında birlikteliğinize çok dikkat etmeli özen göstermelisiniz. Birlikte olduğunuz kişinin sorumlulukları artmış olabilir. Onu bunaltmamaya çalışın. Sabır sınaması yaşayabilirsiniz.
SAĞLIK
***
Sağlık konusunda önemli bir sorun görünmüyor. Siz de dönemsel yorgunluklar sırasında gereksiz ilaç tüketiminden uzak durunuz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder