Sizde benim gibi bir Temmuz sabahı uyanıp artık gidecek bir okulunuzun olmadığının farkına mı vardınız? Üniversiteyi bitirdiğiniz sene tüm Dünya'da ekonomik kriz mi çıktı? Artık bir yetişkin olduğunuzu kanıtlamak istiyorsunuz ama elinizde ekonomik özgürlüğünüz mü yok?

İşteeee bende aynı sorunlar yaşamaktayım ve bu sorunlara çözüm aramaktayım :)

12 Şubat 2010 Cuma

Ejderha

Çin Falı Ejderha Özellikleri

Toprak Elementi   |   Doğu-Batı-Güney Yönü En güçlü ve ihtişamlı burç olan ejderha çin falında beşinci sıradadır.Ejderhalar karizması ve kendilerine özgü hayata bakış açıları vardır.Daima özgüven ve karar verme yetenekleriyle eşsizdirler.

Ejderhalar için daima birşeylere katkıda bulunmak önemlidir,ve ejderhaların gücü asla pes etmemeye dayalı olan felsefelerine dayanır.Ona göre sorunların daima bir çözümü vardır bu yüzden onlar bu enerileriyle mutluluğa odaklanırlar.

Kariyer ejderhalar için aşk hayatından daha önemlidir.Aşk hayatındaki sıkıntılarını ,başkaları için liderlik yaparak ve yardım ederek savuştururlar.Onlar birer savaşcı edasıyla sosyal yardım kurumlarına yardım ederler.Çünkü onlar doğal ve dürüstdür.Fakat bütün bu iyi yönlenlerini suistimal edenlere karşı çok safdır çünkü herkesi kendileri gibi sanabilirler.

Ejderhalar genel olarak güçlü ve atletikdirler.İnandıkları şeyler için hiçbir fedakarlıktan kaçınmazlar.Karizmatik ve liderdirler ve arkalarında daima destekcileri vardır.
Ejderha Burcunun Özellikleri
Element :   Toprak
Yön :  Doğu-Batı-Güney
Renk :  Altın Sarısı
Kutup :  Yang
Taş :  Yakut
Uğurlu Sayı:  2
Burç Sırası:   Beşinci
Uğurlu Mevsim :   Bahar
Uğurlu Ay:   Nisan
Dost Burçlar:   Tavşan , Maymun
Düşman Burç:   Köpek
Zodiak Falında Karşılığı:   Koç
Ejderha Burcunun Özellikleri
İyi Yönleriniz: Kendinden emin,becerikli, uyarlanabilir, tutkulu,yiğit,orijinal Kararlı
Kötü Yönleriniz: Dogmatik,kritik,patavatsız,kibirli,zalim,zorba
Ejderha Burcu Ünlüleri
Keanu Reeves Robin Williams Russell Crowe Courteney Cox Sandra Bullock

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder