Sizde benim gibi bir Temmuz sabahı uyanıp artık gidecek bir okulunuzun olmadığının farkına mı vardınız? Üniversiteyi bitirdiğiniz sene tüm Dünya'da ekonomik kriz mi çıktı? Artık bir yetişkin olduğunuzu kanıtlamak istiyorsunuz ama elinizde ekonomik özgürlüğünüz mü yok?

İşteeee bende aynı sorunlar yaşamaktayım ve bu sorunlara çözüm aramaktayım :)

12 Şubat 2010 Cuma

Köpek

Çin Falı Kopek Özellikleri

Toprak Elementi   |   Batı Kuzey-Batı Yönü Sadık köpek burcu , çin astrolojisinde onbirinci sırada yer almaktadır.Kendilerne has birçok özelliğie sahiptirler,köpek burcu olan insanlar dürüstlüğe ve adalete olan bağlılıklarıyla ön plana çıkarlar.İnsanlara da daima dürüst yaklaştıkları için kendilerine özgü bir auraları vardır.

Köpek burcu bazen kabalaşabilir , onun kendine özgü bir çizgisi vardır siz bu çizgiyi geçerseniz sizinle tartışmaktan çekinmeyecektir.Ayrıca ailelerini ve sevdiklerini korumak için herşeyi yapabilirler.


Köpek burcularının insanlarda ilk bıraktıkları izlenim arkadaş canlısı ve uyumlu olmalarıdır.Bu çok doğrudur fakat madalyonun iki yüzü vardır , dost canlısı köpek burcu ; ayrıca inatçıdır ve kendi yargılarına güvenir.Dışarı çıkmayı ve arkadaşlarıyla sosyal aktivite yapmayı seven köpek burcu,tartışmadığı sürece insanlarla güzel dostluklar kurar.

Köpek burçları inanılmaz iyi dostlara sahiptirler bunun sebebi ise onların da dostlarına bir o kadar sadık olmalarıdır.Ayrıca sevdiklerine gereken değeri vermekten asla çekinmezler ve sorumluluk sahibi insanlardır. Ancak süpriz bir şekilde insanları yargılayabilirler ya onların yanındasınızdır ya da değil! Yeni tanışdıkları insanlar sıcak kanlı davranmalarına rağmen çok şüpheci bakarlar ve kendilerince gerçek dostları çok azdır.
Kopek Burcunun Özellikleri
Element :   Toprak
Yön :  Batı Kuzey-Batı
Renk :  Turkuaz
Kutup :  Yang
Taş :  Elmas
Uğurlu Sayı:  9
Burç Sırası:   Onbirinci
Uğurlu Mevsim :   Sonbahar
Uğurlu Ay:   Ocak
Dost Burçlar:   Kaplan , At
Düşman Burç:   Ejderha
Zodiak Falında Karşılığı:   Terazi
Kopek Burcunun Özellikleri
İyi Yönleriniz: Dostane, mütevazi, güvenilir, kalıcı, becerikli, cömert, dürüst
Kötü Yönleriniz: Endişeli,inatçı,içe dönük,meraklı,kötümser,alaycı
Kopek Burcu Ünlüleri
George W. Bush Madonna Michael Jackson Liza Minelli Jamie Lee Curtis.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder