Sizde benim gibi bir Temmuz sabahı uyanıp artık gidecek bir okulunuzun olmadığının farkına mı vardınız? Üniversiteyi bitirdiğiniz sene tüm Dünya'da ekonomik kriz mi çıktı? Artık bir yetişkin olduğunuzu kanıtlamak istiyorsunuz ama elinizde ekonomik özgürlüğünüz mü yok?

İşteeee bende aynı sorunlar yaşamaktayım ve bu sorunlara çözüm aramaktayım :)

12 Şubat 2010 Cuma

Fare

Çin Falı Fare Özellikleri

Su Elementi   |   Kuzey Yönü Çin falı astrolojisinde yer alan 12 tane hayvandan olan fare ilk sırada yer almaktadır.Büyüleyici,diplomatik,çalışkan ve tutumlu olan fare çevresince genelde sevilir ve daima başarılıdır.

Eğlenceli ve sosyal olan fare burcu , dışarı çıkmayı ve gece hayatını sever, başlıca hobisi kendine bakmaktır daima güzel ve şık olmak ister.

Fareler sade yaşamlarını derim duyguları sayesinde bir dramaya çevirirler,onları derinden etkileyen hisleri sayesinde daima bir arayış içerisindedirler.Tüm bu duygularla yaşamak onun için zor bir durumdur geçmişteki aşklarını asla unutamazlar.

Paraya aşık olan fare , köşeyi dönmek için fırsatlar kollar hatta bit pazarından bile ucuza birşeyler düşürmeye çalışır.Genel olarak pinti olan fare sevdiği insanlara karşı çok cömerttir.Çocukları için harcadığı paranın hiçbir önemi yoktur.

Fare burcu araştırmacıdır,bunun sayesinde diğer insanların tüm gizli bilgilerine ulaşabilir.Bu bilgileri kendi çıkarlarına kullanmaktan kaçınmaz.Farelerin bir paparazziden farkı yoktur.

Fareler genelde içine kapanıktır,güçlü duygularını saklamaya çalışır.Üzgün oldukları zamanlarda çok sinirli ve agresif görünürler.Fareler geç kalmaktan,vakit kaybından,tembellikten ve sözünü dinlemeyen insanlardan nefret ederler.
Fare Burcunun Özellikleri
Element :   Su
Yön :  Kuzey
Renk :  Gece Mavisi
Kutup :  Yang
Taş :  Lal Taşı
Uğurlu Sayı:  11
Burç Sırası:   Birinci
Uğurlu Mevsim :   Kış
Uğurlu Ay:   Aralık
Dost Burçlar:   Ejderha , Maymun
Düşman Burç:   At
Zodiak Falında Karşılığı:   Yay
Fare Burcunun Özellikleri
İyi Yönleriniz: Titiz,akıllı,güvenilir,sosyal,hızlı karizmatik,popüler,zeki,samimi
Kötü Yönleriniz: Kaba,açgözlü,bencil,içten pazarlıklı
Fare Burcu Ünlüleri
Burt Reynolds Sean Penn Cameron Diaz David Duchovny Hugh Grant.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder