Sizde benim gibi bir Temmuz sabahı uyanıp artık gidecek bir okulunuzun olmadığının farkına mı vardınız? Üniversiteyi bitirdiğiniz sene tüm Dünya'da ekonomik kriz mi çıktı? Artık bir yetişkin olduğunuzu kanıtlamak istiyorsunuz ama elinizde ekonomik özgürlüğünüz mü yok?

İşteeee bende aynı sorunlar yaşamaktayım ve bu sorunlara çözüm aramaktayım :)

12 Şubat 2010 Cuma

At

Çin Falı At Özellikleri

Ateş Elementi   |   Güney Yönü Popüler ve aktif olan at ne kadar koşsa da burçlar sıralamasında yedinci sırada yer almaktadır.Neşeli ve özgürlükçü olan at burcu insanlar tarafından sevilir.Yalnız iyi yönlerinin yanı sıra dikbaşlı ve asabi olmaları onları insanlardan çabuk soğutur.

Onlar doğuştan yaratıcı insanlardır daima yeni fikirler düşünürler.Kendileri de dahil olmak üzere herkese yardım etmeyi severler.Ayrıca tam bir pazarlamacıdırlar insanları ikna etmekte üzerlerine yoktur.Onların bu doğal yeteneği kariyerlerinde önemli bir rol oynamaktadır.

Aşk hayatında ise , kalpkıran genelde onlar olur.Çok çabuk karar değiştirip başka denizlere yelken açabilirler.Onlar için aşktan daha değerli olan şey özgürlükleridir.Sadece yaşlı bir at ancak ve ancak evlenebilir.

Eğlenmeye çok seven at burcu , ani kararlar alarak farklı şeyler yapmayı çok sever bu yüzden onun sosyal çevresindeki insanların da onunla aynı kafa dengi olması gerekmektedir yoksa oyunbozan rolünü üstlenmek zorunda kalan daima at burcu olur.

At burcu geniş bir arkadaş çevresine sahip olmasına rağmen son derece yalnızdırlar çünkü kendi yollarını seçmeyi severler.
At Burcunun Özellikleri
Element :   Ateş
Yön :  Güney
Renk :  Koyu Siyah
Kutup :  Yang
Taş :  Topaz
Uğurlu Sayı:  8
Burç Sırası:   Yedinci
Uğurlu Mevsim :   Yaz
Uğurlu Ay:   Haziran
Dost Burçlar:   Kaplan , Köpek
Düşman Burç:   Fare
Zodiak Falında Karşılığı:   ikizler
At Burcunun Özellikleri
İyi Yönleriniz: Esprili,neşeli,özel,bağımsız,capcanlı,çekici
Kötü Yönleriniz: Bencil, aceleci,sabırsız,pervasızkaba,endişeli
At Burcu Ünlüleri
John Travolta Janet Jackson Jackie Chan Sean Connery Kirstie Alley.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder