Sizde benim gibi bir Temmuz sabahı uyanıp artık gidecek bir okulunuzun olmadığının farkına mı vardınız? Üniversiteyi bitirdiğiniz sene tüm Dünya'da ekonomik kriz mi çıktı? Artık bir yetişkin olduğunuzu kanıtlamak istiyorsunuz ama elinizde ekonomik özgürlüğünüz mü yok?

İşteeee bende aynı sorunlar yaşamaktayım ve bu sorunlara çözüm aramaktayım :)

12 Şubat 2010 Cuma

Keçi

Çin Falı Keçi Özellikleri

Toprak Elementi   |   Güney Güney-Batı Yönü Merhametli , nazik ve açık görüşlü olan Keçi (Bazen koyun diye de anılır) burcu çin astrolojisinde sekinci sırada yer almaktadır.

Sessiz ve çoğu zaman utangaç olan keçi burcu , duygu yoğunluğu sayesinde bir sanatçı gözüne sahiptir , ve bu duygularını eserlerine yansıtmakta çok iyidir.Genellikle ailelelerine çok yakındır.

Parayı bir şekilde kendilerine çekeler, genelde insanlara onlara para ödemesi yapar çünkü bu sanatçı ruhlu insanlar hep bir patronu olur.Keçi burcu müthiş bir misafirdir ki herkes onu evine davet eder , insanlarla daima uyum içerisindedir ve buna ters düşücek hiçbir şey yapmaz.

Keçi birisinin fikirlerine karşı çıkmaktansa onunla uyum içinde olmayı sever, genelde kararları başkasının vermesine izin verir , elbetde ki keçi ona tamamen ters olan bir kararın alınmasına da izin vermeyecektir.

Romantik olan keçi eşinde anlayış ve özveri arar , onun sevecen yapısı ve sevgi için atan kalbinin sahibi onun duygu yoğunluklarına mutlaka saygı göstermelidir.

Arkadaş çevresi olarak keçi daima güvenebileceği insanlar arar ve bu insanlara güvenerek güzel dostluklar kurmak ister. Keçi burcu yaratıcılığı,hoş görüsü ve uyumluluğu ile kendisine hem sanat çevresinde hem de dost çevresinde hayranlar yaratabilir.
Keçi Burcunun Özellikleri
Element :   Toprak
Yön :  Güney Güney-Batı
Renk :  Açık Yeşil
Kutup :  Ying
Taş :  Zümrüt
Uğurlu Sayı:  12
Burç Sırası:   Sekinci
Uğurlu Mevsim :   Yaz
Uğurlu Ay:   Temmuz
Dost Burçlar:   Tavşan , Domuz
Düşman Burç:   Öküz
Zodiak Falında Karşılığı:   Yengeç
Keçi Burcunun Özellikleri
İyi Yönleriniz: Kültürlü,Sanatçı,Yaratıcı,Zeki,Duyarlı,Nazik
Kötü Yönleriniz: Kararsızım Çok Bilmiş,Nankör,Bağımlı,Kendine düşkün
Keçi Burcu Ünlüleri
Pamela Anderson Mel Gibson Nicole Kidman Julia Roberts Christopher Walken.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder