Sizde benim gibi bir Temmuz sabahı uyanıp artık gidecek bir okulunuzun olmadığının farkına mı vardınız? Üniversiteyi bitirdiğiniz sene tüm Dünya'da ekonomik kriz mi çıktı? Artık bir yetişkin olduğunuzu kanıtlamak istiyorsunuz ama elinizde ekonomik özgürlüğünüz mü yok?

İşteeee bende aynı sorunlar yaşamaktayım ve bu sorunlara çözüm aramaktayım :)

12 Şubat 2010 Cuma

Öküz

Çin Falı Öküz Özellikleri

Toprak Elementi   |   Kuzey Doğu Yönü Güvenilir ve sadık olan Öküz , çin falında ikinci sırada yer almaktadır.Ne zaman güvenilir birine ihtiyaç duysanız Öküz burcu yanınızda olacaktır.Anlayışlı ve yardımseverliğiyle öküz daime insanların dostluğunu kazanır.

Rutün ve sade bir yaşamı seven öküz, hayatını tamamen kurallara adamıştır ve bu kuralların bozulmasına tahammül edemez.Etrafındaki insanlarında sürekli onu takip etmesini ve düzene uymasını ister.Ailesini öylesine derindne sever ki ailesinden çok şey bekler ki bu beklentilerin bu kadar fazla olmamasında aslında yarar vardır.

Öküz aklına ne geliyorsa söyler , çok dobra ve açık sözlüdür.Tabularını yıkmasını gerektirecek herşeyi reddeder.Herşeye rağmen öküz sakin ve sabırlıdır belki de görelebileceğiniz en sabırlı insandır fakat bardağı taşırım öküzü sinirlendirirseniz bilin ki kaçmanızda fayda vardır,sinirli bir öküz burcu karşı taraftan sözlerini esirgemez ve emin olun ki çok kırıcı olacaktır.

Aşk'a gelince öküz burcu,romantik olmaktansa yine dobra olmayı ve düz yollu yollardan ilişkilerini kurmaya çalışır.Öküz inadına sadıktır asla ve asla eşini aldatmaz.O yüzden bir öküzün kalbi altın değerindedir.
Öküz Burcunun Özellikleri
Element :   Toprak
Yön :  Kuzey Doğu
Renk :  Koyu Yeşil
Kutup :  Yin
Taş :  Akuamarin
Uğurlu Sayı:  1
Burç Sırası:   İkinci
Uğurlu Mevsim :   Kış
Uğurlu Ay:   Ocak
Dost Burçlar:   Horoz , Yılan
Düşman Burç:   Keçi
Zodiak Falında Karşılığı:   Oğlak
Öküz Burcunun Özellikleri
İyi Yönleriniz: Dürüst,sadık,güvenilir,popüler,planlı
Kötü Yönleriniz: İnatçı,kararlı,sabırsız,materyalist
Öküz Burcu Ünlüleri
Meryl Streep George Clooney Jim Carrey Kate Moss Jack Nicholson.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder